Schouderklachten? Weg ermee!

“Het is geweldig om lichter uit de les weg te lopen.
Mijn schouders zijn lichter, mijn lichaam komt in de juiste houding.
Mooie lessen!”

“Heerlijke workshop”

“Door deze les realiseer ik mij hoelang geleden het was,
dat ik met zoveel plezier en vrijheid kon bewegen”

 Nek- en schouderklachten ontstaan vaak door overbelasting of te lang in een verkeerde of ongewone houding blijven hangen. Ook stress kan een belangrijke factor zijn bij het ontstaan van deze klachten.

Herken jij je in onderstaande klachten?

* Pijn/Spanning in de Schouders
* Pijn/Spanning in de Nek
* Pijn/Spanning ter hoogte van je Schouderbladen
* Opgetrokken Schouders
* Spanningshoofdpijnen

Neem het heft in eigen hand en beweeg je op weg naar een soepel en vrij lichaam met deze playshops!

Een serie van 3 playshops, waarbij door middel van beweging, meditatie, kennis en ontspanning, schouder- en nekklachten worden verlicht.

Het beste resultaat behaal je als je ook thuis oefent. Je leert in deze playshop bewegingen die je thuis kunt uitvoeren. Je zult merken dat als je hier dagelijks 7 minuten aan besteedt, je klachten duidelijk verminderen. Tegelijkertijd bouw je aan je flexibiliteit, kracht en lichaamsbewustzijn. Uit je hoofd en in je lichaam.

Voor iedereen die kampt met gespannen schouders en/of nek, of graag preventief bezig wil zijn en het niet erg vindt om ook op de grond te bewegen.

Hoe zou het zijn zonder al die spanning?

Kosten: Losse playshop € 35,-. Per serie van 3 playshops €75,-. Inclusief thee en versnaperingen.

Meenemen: Makkelijk zittende kleding, waarin je goed kunt bewegen. Flesje water. Eventueel een yogamatje of iets anders waarop je kunt liggen.
Extra playshop 1: een handdoek
Extra playshop 2: een tennisbal

Waar: Momenteel zijn er geen workshops gepland

Inschrijvingen voor deze serie Schouderklachten? Weg ermee! via het aanmeldingsformulier. Indien je lichamelijke klachten/beperkingen hebt zou ik deze graag willen weten. Binnen een paar dagen ontvang je per mail de factuur met betalingsgegevens.

Vanaf 5 personen is de serie Schouderklachten? Weg ermee! op verzoek in te plannen, voor bijvoorbeeld bedrijven of andere organisaties.