De SuperCurvy les

Schrijf je in voor de gratis kennismakingsles op donderdag 8 september 2016 van 21:00-22:00

Met deze les speciaal voor de SuperCurvy vrouw, wil ik de drempel verlagen om te gaan bewegen. Laten zien dat je met plezier kunt bewegen met je lichaam.

Nia is een mindfulbewegingsvorm op blote voeten en op inspirerende muziek. Nia respecteert de natuurlijke intelligentie van het lichaam, wie je bent en helpt je om je persoonlijke wens; fitheid, kracht en flexibiliteit te verkrijgen. Een workout op muziek die oosterse en westerse bewegingen en concepten samen laat smelten.

Tijdens een Niales worden diverse vrolijke en speelse bewegingspatronen gebruikt op basis van 52 natuurlijke bewegingen, die samen “The Nia Technique” vormen. Deze bewegingstechniek verrast je op verschillende manieren. Nia is bewegen op blote voeten. Nia is aardig voor je gewrichten. Nia verstevigt je buikspieren zonder vervelende sit-ups. Nia zal je spieren definiëren en verstevigen zonder gebruik te maken van extra gewichten, laat je flexibiliteit toenemen zonder conventionele stretchoefeningen, maakt je hart sterker en vergroot je longcapaciteit zonder “killer” aerobics. Nia zal je mobiliteit, stabiliteit en houding verbeteren en leert je om efficiënt en veilig te bewegen.

Nia is voor elk niveau, elke leeftijd en elk lichaam. Ongeacht wat je achtergrond, gezondheid of fitness level is, onthoud dat ieder menselijk lichaam is ontworpen om te bewegen. Een stijve beginner of een fitte atleet? Iedere Nia les is aan te passen aan de individuele behoeftes en mogelijkheden. Tijdens een Nia les beweeg je op jouw lichaams eigen manier. Het draait in Nia niet om hoe een beweging eruit ziet, maar om hoe een beweging voelt. Als een beweging goed voelt ga je door, doet het pijn, pas de beweging zo aan dat hij wel goed voelt. Zo simpel is het.

Nia omvat elementen uit Tai chi, Taekwondo, Aikido, Jazz dance, Modern dance, Duncan dance, Yoga, Alexander Technique en Moshe Feldenkrais. Dit geeft een aparte en unieke combinatie.

Lestijd:
Donderdag 21:00-22-00 De SuperCurvy les. Bij voldoende aanmeldingen gaan we van start in het nieuwe seizoen. Exclusief voor vrouwen, met nog meer de nadruk op lekker in je vel (komen) zitten.