Nia 5 Stages

5 Dagelijkse vitamine voor het lichaam.

De Nia 5 stages brengen je terug naar de vloer. Dit is de plaats waar je lichaam loslaat en het snelst ontspant. Als je ligt krijgt je zenuwstelsel een signaal om te ontspannen. Vanuit deze ontspanning gaan we bewegen.

Nia 5 stages is een fysieke oefening gebaseerd op de 5 stadia van menselijke ontwikkeling: Embryonic, Creeping, Crawling, Standing and Walking. Bewust bewegen door deze stadia als een volwassenen, re-integreert de fysieke, mentale, emotionele en spirituele elementen op zo’n manier dat al na 5 minuten bewegen deelnemers verbeteringen opmerken in kracht, flexibiliteit, bereik van je bewegingen en gemak, in gebieden in het lichaam waar andere vormen van bewegen geen effect hebben. Dit proces van afstemming staat het lichaam toe te doen waarvoor het ontworpen is om te doen: verkennen en vergroten van haar mogelijkheden, zelfheling en groei.

Bewustzijn zit niet alleen in je hoofd, maar in je hele lichaam. Ervaringen die je hebt worden opgeslagen in je lichaam. Bijvoorbeeld nare ervaringen die zich vastleggen als spanning in je lichaam. Door bewuster in je lichaam te zijn, ervaar je hoe je lichaam voelt en wat het lichaam nodig heeft.

Het beoefenen van de Nia 5-stages resulteert in:

– meer energie en vitaliteit
– verbeterde houding en gratie
– verhoogd zintuiglijk IQ en het algehele lichaamsbewustzijn
– een diep gevoel van ontspanning
– fysieke en energetische afstemming

De Nia 5-stages is uitstekend geschikt voor:

– terugwinnen van een optimale afstemming en prestatie
– het loslaten van spanning en geblokkeerde energie
– herwinnen van flexibiliteit, behendigheid, mobiliteit, kracht en stabiliteit (FAMSS)
– terugwinnen en onderhouden van beweeglijkheid in gewrichten en spierbalans.

Heb je interesse in de playshop stuur dan een email naar nia.alenka@gmail.com, dan kan ik je op de hoogte houden van de volgende datum.

INFORMATIE PLAYSHOP 22 MEI 2016, DEVENTER